Image description
5 Pijlers voor succes
Beter af voor uw metaalbewerking

5 Pijlers voor succes

Een innovatief metaalproduct dat minder materiaal en minder bewerking nodig heeft en dus goedkoper wordt. Klinkt als luchtfietserij? De 5 pijlers van Holga Metaaltechniek in Doetinchem maken het voor u waar!

Slimmer produceren dankzij 5 pijlers
1. Alle bewerkingen via one-stop-shop
2. Doordachte ‘cocktail’ van bewerkingstechnieken
3. Bewerkingen in geklimatiseerde omgeving
4. Voorraadbeheer & op tijd leveren
5. Goed communiceren & meedenken

Check hieronder de details van elk van deze pijlers.

Alle bewerkingen via one-stop-shop
Ons machinepark kan meer aan dan dat van anderen: van laserlassen en draadvonken tot frezen en slijpen. Vrijwel alles voor uw product verzorgen we dus in eigen huis; de rest regisseren we ook graag. U hebt dus één aanspreekpunt en voorkomt vervoer van uw product naar andere bewerkers. Resultaat? Meer overzicht en gemak. En minder tijd, geld, risico’s en frustratie.

Doordachte ‘cocktail’ van bewerkingstechnieken
Vanuit een concept (her)ontwikkelen we al op de tekentafel oplossingen; oplossingen voor uw nieuwe of bestaande product of machine. Wat hierbij centraal staat? Hoe de meest efficiënte ‘bewerkingscocktail’ ontstaat; de ideale mix om het minste materiaal van uw product te verspanen en met minder bewerkingen te leveren. Zo krijgt u uw onderdeel sneller én goedkoper.

Superklein bewerken in geklimatiseerde omgeving
In onze nieuwe fabriek vindt u een geklimatiseerde omgeving; hier is het dag en nacht 21 graden. De ideale temperatuur dus om ook ongelooflijk kleine bewerkingen nauwkeurig te doen. En juist dát hebt u nodig om in de toekomst mee te blijven doen met uw (metaal)product.

Prettig in omgang & op tijd leveren
Eerlijk en duidelijk – zo gaan we om met u en met elkaar. Daarbij steunen we elkaar intern en helpen we medewerkers die moeilijker meekomen. Mede daarom hebben wij géén personeelstekort; mensen willen juist graag bij ons werken. Voeg daarbij onze slimme lasrobot die 24/7 doorgaat en u weet dat we planningen en afspraken met u makkelijker halen. Check meer over ons en onze mensen.

Goed communiceren & meedenken
In de communicatie over uw lopende producten en bewerkingen zijn we ook ijzersterk. Hoe dat komt? Dankzij software weten we altijd precies de stand van zaken. Loopt een planning toch uit, dan hoort u dat meteen. Samen bedenken we dan oplossingen; zoals een deellevering, waar u wellicht nog nét even mee vooruit kunt.

Profiteren van deze 5 pijlers?
Neem vandaag nog contact met ons op.

 

>
<