Image description
One-stop-shop in de metaal
Uw succes met ‘onmogelijke’ bewerkingen

One-stop-shop in de metaal

Metaalbedrijven zijn er genoeg. Zoekt u oplossingen voor schijnbaar onmogelijke bewerkingen in verspaning of laserlassen? Holga Metaaltechniek is hierin uw creatieve expert. Wij (her)ontwerpen uw product en combineren technieken in eigen huis. Resultaat? Innovatievere vindingen met minder materiaal, minder bewerking én een lagere kostprijs; in het bijzonder voor uw machineontwerp of onderdelen voor (medische) gezondheid en levensmiddelenproductie.

Deze metaalsoorten bewerken we voor u

• aluminium
• rvs/inox
• koper
• staal
• titanium
• messing
• hardmetaal

Hiermee hebt u een streepje voor
U haalt het beste in ons naar boven als u ons uitdaagt met het metaal van de toekomst: rvs en aluminium. Het liefst helpen we u hiermee bij kleine tot middelgrote series en een mix van draadvonken, laserlassen en frezen; ideaal voor bijvoorbeeld blinde gaten. Tegelijkertijd kennen ook de andere metaalsoorten en bewerkingen na 30 jaar weinig geheimen voor ons.

Wat leveren ‘onmogelijke’ bewerkingen u op
 Betere maatvoering van uw onderdelen
 Minder materiaal & bewerking nodig
 Flinke kostenbesparing
 Efficiënter werkende machines in uw fabriek of die van uw klánt
 En bovenal: het maakt én houdt u stukken competitiever!

5 pijlers waarmee we dit waar te maken
1. Alle bewerkingen via one-stop-shop
2. Doordachte ‘cocktail’ van bewerkingstechnieken
3. Superklein bewerken in ideaal bewerkingsklimaat
4. Prettig in omgang & op tijd leveren
5. Goed communiceren & meedenken

Deze pijlers staan aan de basis van uw vernieuwing. Én ze vormen uw garantie dat we oplossingen bedenken die (nog) niet bestaan; oplossingen waar u blij van wordt. Check de details van de 5 pijlers.

Uw onderdelen ook op afroep
Wat ook handig én bijzonder is voor uw business? We hebben genoeg ruimte om alvast een voorraadje onderdelen voor u aan te leggen. Zo hebt u op afroep componenten beschikbaar zonder dat dit u zelf opslagruimte kost.

Volgens strenge eisen medische industrie en voedselverwerking
Produceert u (machines voor) de medische sector of de voedselverwerking? Dan moet u werken volgens de extra strenge richtlijnen van de RoHS. Als een van de weinige onderdelenleveranciers in Nederland mogen wij RoHS compliant delivery voor u verzorgen, precies volgens de Europese en Nederlandse wet.

Zo beschermen we samen de volksgezondheid, doordat de materialen in uw apparatuur milieuhygiënisch en verantwoord zijn. Dus vrij van de grootste veroorzakers van afval- en gezondheidsproblemen: zoals lood, kwik, cadmium, zeswaardig chroom en bepaalde broomhoudende brandvertragers.

Meer weten? ‘Onmogelijke bewerking’ of vraag voorleggen?
Neem vandaag nog contact met ons op.

>
<