Image description
Holga Metaaltechniek
Familiebedrijf met oog voor mensen

Holga Metaaltechniek

Als gereedschapmakerij, zo begonnen we binnen Holga Metaaltechniek in 1991. Daarna groeiden we uit tot een one-stop-shopconcept: één plek voor al uw metaalbewerkingen, in het bijzonder ‘onmogelijke’ bewerkingen. Zo bespaart u geldt én blijft u competitief. Daar staan ook onze 5 pijlers garant voor.

Als familiebedrijf samen schouders eronder
Samen zetten we als familiebedrijf elke dag alles op alles om uw planning te halen. Afspraak is hier dan ook echt afspraak. En zoals we intern met elkaar omgaan, gaan we ook met u om: sociaal, prettig, informeel en eerlijk. Prettig zakendoen dus.

Oog voor de maatschappij (mvo)
Alles en iedereen telt bij ons mee. Dat vinden wij heel gewoon. Zo doen we dat:

1. 25% Mensen met afstand tot arbeidsmarkt in dienst
Als een van de eersten in Nederland bestond een kwart van onze medewerkers al uit Wajongers, mensen van de sociale werkplaats, de WIA en de Wet Werk en Bijstand. Niet omdat de wet dat van ons vraagt, maar omdat we het heel gewoon vinden dit te doen.
2. Veel vrouwen op de werkvloer
Dit houdt ons scherp, georganiseerd én zorgt voor een prettige afwisseling.
3. (op weg naar) Zelfsturende teams
Werktijden zijn hier bijvoorbeeld vrij; het belangrijkste is immers dat uw werkstuk af komt. Iedereen is hiervoor zelf verantwoordelijk.
4. Verspilling te lijf via boerenverstand
Voor een klant haalden we al eens een hele keten aan bewerkingsstappen verdeeld over het land eruit. Resultaat: minder km’s, minder CO2, minder kosten.

Genoeg menskracht dankzij fijne cultuur
De hele metaalsector kampt met tekort aan vakmensen. Dat geeft risico’s voor uw planning. Bij ons speelt het omgekeerde; op vacatures voor uitbreiding krijgen wij altijd talloze reacties. Mensen werken hier namelijk graag, onder meer omdat we naar elkaar omzien en elkaar helpen. Genoeg menskracht betekent dat we uw planning dus halen.

Minder fouten & kosten door slimmer werken
Massaproductie komt in de metaal vaak voor. Maar … als er dan een fout gemaakt wordt, is dat vaak pas ná oplevering van al die onderdelen duidelijk. Hierdoor betaalt u indirect mee aan fouten van uw leverancier. Dat moet slimmer, vinden wij. Daarom werken wij met meer automatisering. Resultaat? We meten uw producten superefficiënt dankzij slimme software, zie meten. Ook hebben we bijvoorbeeld bij uw offerte de pakbon, werkvoorbereidingspapieren en zelfs de factuur al klaar. Zo ontstaat minder kans op fouten en bent u uiteindelijk voordeliger uit.

Meer weten?
Neem vandaag nog contact met ons op.

>
<