Image description
Gereedschapmakerij
Voor food & ‘medisch metaal’

Gereedschapmakerij

De echte vakman op het gebied van gereedschap maken? Die herkent u aan de jarenlange ervaring! Holga Metaaltechniek in Doetinchem is die vakman voor u. In 1991 startten we al met een eigen gereedschapmakerij, die daarna groeide uit tot een compleet aanbod in metaalbewerkingen.

Uitzonderlijke gereedschap voor de medische wereld en voedselverwerkende industrie is daarbij onze specialisatie; met officiële RoHS-toestemming, zie werkwijze.

Het onmogelijke mogelijk gemaakt
Welke uitdaging in gereedschap u ook hebt, wij kunnen het aan. Van basic productietools tot supercomplexe gereedschappen voor bijvoorbeeld uw plaatdelen van metaal. Wij ontwerpen, produceren en assembleren deze graag voor u. Of bouwen deze vanaf uw eigen ontwerp. Onze kennis zit daarbij vooral in ogenschijnlijk onmogelijke bewerkingen. Daarom staan wij bekend als de expert in het oplossen van technische zaken die een ander niet kan oplossen.

Competitief blijven dankzij onze prototypes & kleine series
U bent bij ons het beste af met kleine series of prototypes. Immers, als expert in het onmogelijke gaat er tijd zitten in het bedenken van een oplossing. Daar hangt natuurlijk een kostenplaatje aan. Tegelijkertijd garanderen wij u: dankzij onze creatieve oplossing hebt u minder materiaal nodig en blijft de kostprijs lager. Zo blijft u dus competitiever in uw vakgebied.

Superprecies is de standaard
Dankzij onze ultraprecisiemachines zorgen we bovendien dat het gereedschap ruim binnen de toleranties valt. Sterker nog, de afwijkingen zijn zo minimaal dat u verbaast zult zijn. Ook onze nieuwe manier van meten helpt mee aan de productie van deze fijnmechanische precisiecomponenten, zie meten.

Ruim ervaring in deze & andere gereedschappen
• stansgereedschap
• buiggereedschap
• volggereedschap
• combinatie: volgsnijbuiggereedschap

Specialist in onderdelen van matrijzen en (volg)stempels
Dankzij onze jarenlange ervaring zit u bij ons extra goed voor gereedschapsonderdelen voor uw matrijzen en (volg)stempels. En hebt u daarna méér metaalproducten nodig? In ruim 30 jaar tijd maakten wij een groei door naar complete metaaltechniek. Hierdoor vindt u bij ons one-stop-shopping voor alle belangrijke metaalbewerkingen. Logisch, want als we gereedschap maken, komen alle bewerkingen aan bod. Van draadvonken en zinkvonken tot slijpen en frezen.

Vragen over onze gereedschapmakerij?
Bel/mail uw vraag over specifiek gereedschap door naar onze gereedschapmakerij. Neem hiervoor vandaag nog contact met ons op.

>
<