Image description
CNC-draaien
Uw metalen maakdelen op maat

CNC-draaien

Vragen uw machines of productieproces om maakonderdelen of samengestelde delen? Bijvoorbeeld met gangen, gaten of andere vormen? Holga Metaaltechniek maakt de componenten dankzij CNC-draaien voor u op maat. Zowel enkelstuks als kleine tot middelgrote series. Daarbij zijn we een kei in precisiewerk, dankzij de combinatie met andere bewerkingstechnieken. En dat betekent dat u uw product snel, nauwkeurig én prijstechnisch interessant ontvangt. Check hiervoor onze 5 pijlers.

Vanaf uw werktekening of de onze?
Hebt u de bewerkingen al in een werktekening staan? Dan draaien we uw onderdelen graag computergestuurd via uw bestand. Wilt u dat wij de tekening maken? Dan tekenen en programmeren we uw maakdelen zelf in 2D of 3D met onze moderne CAD/CAM-software. Daarbij denken we al mee over manieren om uw werkstuk slimmer en efficiënter te bewerken.

Dag en nacht supersnel
Razendsnel draaien we uw producten. Op onze CUTEX240 bijvoorbeeld wel 36 meter per minuut. En ook onze Hermle, Hardinge en 5-assige Hedelius met robot zorgen voor snelle productie van uw werkstukken. Afhankelijk van de precieze afmetingen schakelen we een van deze machines in. Check ons machinepark.

Waar gewenst op afroep
Wilt u meer werkstukken tegelijk laten draaien, maar geen voorraad hebben? Dan slaan we de extra onderdelen tijdelijk voor u op en laat u ze op afroep sturen. Dat scheelt u veel ruimte en financiering van voorraad.

Welke materialen?
Als expert in metaalbewerking helpen we u graag met onder meer deze materialen:
• rvs/inox
• koper
• staal
• titanium
• messing
• aluminium
• hardmetaal

One-stop-shop: extra bewerkingen en oppervlaktebehandeling
Houdt uw opdracht méér bewerkingen in, zoals CNC-frezen? Of een oppervlaktebehandeling, zoals anodiseren of poedercoaten? Als totaalpartner in metaaltechniek regelen we alles. Dat bespaart u veel tijd en gedoe en een hele zorg. One-stop-shopping dus, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de hele kwaliteit en de levertijd in de keten.

Kwaliteitsgarantie en supersecuur meten
De kwaliteit van uw CNC-gedraaide producten bewaken we via meetsoftware. En de maten zelf controleren we uiterst secuur tot 1 mµ via slimme meetmethodes. Meer over meten.


Meer weten? Afspraak maken?
Vraag naar de details over hoe we uw componenten slim en voordelig bewerken tot de juiste vorm. Of neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.

>
<