Image description
Koffiezetten dankzij gelaserlast buisje

Koffiezetten dankzij gelaserlast buisje

Veel producten voor dagelijks gebruik bestaan uit onderdelen waar talloze partijen in binnen- en buitenland aan meewerkten. Voor een oer-Hollandse koffiezetter van Douwe Egberts geldt dat ook. De fabrikant gebruikte hierbij een buisje dat door veranderende regels niet meer ‘voedselproof’ was volgens de ROHS. Binnen een paar maanden wist Holga Metaaltechniek de juiste vorm wél te realiseren.

Wat was er nodig?
De fabrikant hikte er al een jaar tegenaan: niemand kon het buisje zó ontwerpen dat het veilig was voor de gezondheid van koffiedrinkers. Tót ze bij toeval met ons in contact kwamen. Voor ons was de oplossing eigenlijk heel simpel, want als creativiteit gevraagd wordt, zijn wij op ons best. Dankzij een slim ontwerp én laserlassen wisten wij de juiste maat en vorm dan ook snel te creëren. Dat leverde ons zelfs een nominatie op voor de laserlasprijs.

Grote aantallen
Inmiddels produceren we dit buisje al sinds 2013. Miljoenen van deze maakdelen verlieten inmiddels onze fabriek. Misschien staat er ook wel zo’n koffiezetter bij u thuis of op de zaak?

Deze bewerkingen passen we toe:
Laserlassen
Slijpen
Polijsten
Ultrasoon reinigen

>
<